1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Ексклузивно предимство от официалния вносител на New Holland Интерагри България

Ексклузивно предимство от официалния вносител на New Holland Интерагри България

0% годишен лихвен процент за 4 г. и възможност за финансиране до 7 г. са само част от уникалните условия за покупка на трактор New Holland от ИНТЕРАГРИ България

Покупката на трактор никога не е била по-изгодна с новите специално договорени условия за финансиране за клиентите на New Holland в България. 0% годишен лихвен процент за срок на финансиране до 4 години е само едно от преференциалните условия, от които може да се възползва всеки, решил да обнови машинния парк във фермата си. При финансиране за 5 години, клиентите на Интерагри могат да закупят трактор New Holland при 0,45% годишен лихвен процент, а при срок на финансиране от 6 до 7 години, се възползват от 0,95% годишен лихвен процент. Предимството за финансиране до 7 години е уникално за пазара и предлага революционна гъвкавост при избор на условия.

Клиентите, възползвали се от уникалното финансиране и избрали да закупят определени серии и модели трактори New Holland, могат да се възползват и от удължена гаранция Service Plus с покритие „Задвижване“ 1+4 години, както и от преференциална тарифа за застраховка KAСКО.
Офертата за уникално финансиране е валидна до края на август 2021 г., затова всеки, решил да обнови своя машинен парк, може да се консултира за най-изгодните условия за финансиране, отговарящи на конкретните му изисквания и потребности. Търговските експерти на Интерагри са на разположение за среща и косултация в избора както на най-подходящия план за финансиране, така и при избора на трактор от гамата на New Holland.

За повече информация www.interagti.bg и 0700 46 666.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.