1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирма Стойчеви вече е официален и ексклузивен представител на DIECI

Фирма Стойчеви вече е официален и ексклузивен представител на DIECI

Акцент ще бъде поставен на двата модела - АгриСтар и АгриФармър

От началото на февруари 2018 година фирма Стойчеви стана официален и ексклузивен представител на италианските телескопични товарачи Диечи за България. Акцент ще бъде поставен на двата модела - АгриСтар и АгриФармър. Фирма Стойчеви предлага сервизно обслужване и резервни части на бранда.

Марката е позната на българския пазар от повече от 10 години, както в селскостопанското си направление, така и в строителните машини.

Днес портфолиото на компанията включва не по-малко от 143 производствени модела. За повече от 50 години в бизнеса DIECI са се фокусирали върху непрекъснато проучване на иновативни технологии в сектора на селското стопанство, промишлеността, строителството и специалните превозни средства, както и за осигуряване на отлично предпродажбено и следпродажбено обслужване.

Тази стратегия е дала възможност на компанията да се утвърди като един от най-важните играчи в световната индустрия, като над 85% от машините й се продават в чужбина чрез четири европейски дъщерни дружества: DIECI Deutschland GmbH в Германия, DIECI телескопични машини в Обединеното кралство, DIECI France Франция и DIECI Vostok в Москва, Русия.

Тази организационна структура със седалище в Монтекио Емилия в района Емилия-Романия в Италия е подкрепена от широко разпространена международна мрежа от дистрибутори и акредитирани сервизни центрове на водещи пазари като Съединените щати, Канада, Централна и Латинска Америка, Турция, Близкия изток, Южна Африка и Австралия.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.