1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Интерагри България с пореден нов търговско-сервизен комплекс

Интерагри България с пореден нов търговско-сервизен комплекс

Kомпанията представлява още добре познатите премиум марки за прикачен инвентар

Интерагри България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. С над 120 години традиции и доказано технологично превъзходство като носител на 3 поредни рекорда на Гинес, марката New Holland е  добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения на своите клиенти, компанията представлява още добре познатите премиум марки за прикачен инвентар - Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis.

Интерагри България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване.

Като част от дългосрочната си стратегия за бизнес развитие, на 23 октомври компанията откри нов търговско-сервизен комплекс в гр. Дулово. Новата база на Интерагри България е 11-та поред и има централно разположена на ключова локация в града - ул. Розова долина №1.  С тази поредна крачка, компанията прави стъпка напред в стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност и да отговори максимално на нуждите на своите киенти, като следва интензивния темп на развитие на бизнеса си.  За да бъде близо до своите клиенти, към момента компанията разполага с търговски представители във всички райони на страната, както и с 11 продажбено-сервизни комплекси в градовете София, Стара Загора, Благоевград, Велико Търново, Враца, Плевен, Русе, Добрич, Бургас, Харманли и Пловдив.

Като част от усилията, които Интерагри полага за успешно сътрудничество с производителя, е сертифицирането на търговско-сервизните бази по програмата за качество на обслужване на New Holland Top Partner. До момента някои от базите вече притежават най-високото и престижно отличие Premium, което гарантира отлично качество на сервиз и обслужване, а също така и е знак за висока оценка и признание от страна на New Holland.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.