1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ИНВЕСТИРАЙ В БЪДЕЩЕТО С ИНТЕРАГРИ

ИНВЕСТИРАЙ В БЪДЕЩЕТО С ИНТЕРАГРИ

С условията на предсезонна поръчка на комбайни New Holland от ИНТЕРАГРИ България спестявате до 70 000 лева

От години ИНТЕРАГРИ се фокусира върху изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, с цел да добави стойност към продуктите и услугите от портфолиото на компанията. Водени от стратегията си, с новата предсезонна кампания за поръчка на комбайни New Holland ИНТЕРАГРИ България предлага редица предимства на своите клиенти, като отговаря в максимална степен на нуждите на българския земеделец, т.че да управлява един успешен, ефективен и рентабилен бизнес.

IANH

Спестявате до 70 000 лв. 

С пакетните предимства на предложението от предсезонната кампания за поръчка на комбайни New Holland клиентите на ИНТЕРАГРИ имат възможност да спестят до 70 000 лева, в зависимост от вида на машината, срока на финансиране, приложения годишен лихвен процент, пакета техническо обслужване и 3-годишната гаранция от New Holland, включени в офертата.

Уникално финансиране до 7 г.

В рамките на предсезонната кампания, само до 15 ноември, клиентите на ИНТЕРГАРИ могат да закупят комбайн New Holland на лизинг при специални и уникални за пазара условия на финансиране: 0% годишен лихвен процент за срок на финансиране до 4 години, 0,45% годишен лихвен процент за 5 години,  0,95% годишен лихвен процент от 6 до 7 години.

3-годишна гаранция от New Holland

В 3-те години гаранция се включват 1 година стандартна гаранция от New Holland плюс допълнителни 2 години, включващи услугите от „Пакет Задвижване“. С услугата клиентът на ИНТЕРАГРИ получава гаранция, че машината е обслужена по предписанието на производителя, прегледана е и се поддържа в добро състояние, което гарантира безпроблемната й работа, като същевременно спестява на земеделеца средства за непредвидени гаранционни ремонти.

Включени технически обслужвания за 3 години или 1800 моточаса
IANH

За да гарантира спокойствието на клиентите си, за всички предсезонни поръчки на комбайни New Holland, ИНТЕРАГРИ предлага безплатно за клиента всички технически обслужвания за период от 3 години или 1800 моточаса, което настъпи по-рано, като това спестява на клиентите разходите за техническо обслужване за този период. Не на последно място, машините обслужвани от оторизиран сервиз с оригинални резервни части запазват по-висока остатъчна стойност при продажба.

Като единствен официален вносител на NEW HOLLAND за  страната, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ гарантира качествено продажбено и следпродажбено обслужване в собствената търговско-сервизна мрежа на територията на цялата страна, сертифицирана по програмата за качество на обслужване TOP PARTNER на NEW HOLLAND. 

За повече информация във връзка с предсезонната кампания за поръчка на комбайни можете да се обърнете към вашия регионален търговски представител  www.interagri.bg или да се обадите на националния телефон на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ – 0700 46 666.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.