1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Кубота България награди най-добрите си дилъри за 2019 г.

Кубота България награди най-добрите си дилъри за 2019 г.

Японските трактори за поредна година са в челната тройка по продажби у нас

На традиционната си годишна среща със своите дилъри, провела се в с. Старосел, от фирма КББГ (Кубота България) отчетоха резултатите за 2019 г. и набелязаха приоритетните си задачи за 2020-та. Компанията изпрати една успешна година, със стабилни продажби и общ пазарен дял от 10,5%. Прикачният инвентар на Кубота също набира все по-голяма популярност и вече много от фермерите знаят, че Квернеланд и Кубота произвеждат едни от най-добрите машини на пазара. Основните причини марката да бъде предпочитана от все повече фермери е заради здравината, качеството, професионалното отношение и сервизното обслужване.

Кубота България излиза за 2020-та с изключително атрактивно предложение – 5 години пълна гаранция за всички модели трактори с марката Кубота. Изгодната лизингова схема с 1% годишна лихва продължава. 

Специални гости на дилърската среща бяха Радим Кубек, регионален мениджър на Кубота за Източна Европа, Камил Карковски – продуктов мениджър Кубота Интернешънъл, и Якуб Стайковски – продуктов мениджър Кубота Интернешънъл.

dilari

По време на техническата среща КББГ отличи с плакети най-успешните си дилъри за 2019 г. На първите три места се нареждат фирмите Агро Път 2011, Монтажагро груп и Фенс Конструкт. За първенците е предвидено и посещение на заводите на Кубота в Япония.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.