1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Министър Ивайло Калфин открива изложението за земеделска и автомобилна техника в Русе

Министър Ивайло Калфин открива изложението за земеделска и автомобилна техника в Русе

 

От 18 до 20 май ще се проведе Изложение на земеделска и автомобилна техника. Организирано е от Русенския университет"Ангел Кънчев" - факултети: Механизация на селското стопанство и Автотранспортен, със съдействието на Област Русе, Община Русе и Съюза на учените - Русе.

Заявки за участие подадоха над 85 фирми - вносители, дистрибутори и производители на земеделска техника; фирми предлагащи мобилна, стационарна, диагностична, ремонтна, малогабаритна, обработваща и спомагателна техника за растениевъдството, животновъдството и обработващата и преработващата промишленост; фирми занимаващи се със семепроизводство и посадъчен материал; фирми за търговия с препарати и средства за растителна защита; научни институти, сдружения и организации; издателства и др.

Откриването ще се състои на 18 май от 11 часа в двора на Русенски университет от Ивайло Калфин – зам. министър председател на РБ и Министър на външните работи. Ще присъстват министърът на земеделието и горите Нихат Кабил; зам.министърът на МЗГ – д-р Светла Бъчварова; народни представители; областни управители; кметове; ръководители на учреждения и институции; гости от чужбина; ръководители на фирми и др./ruseinfo.net

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.