1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Нов търговско - сервизен център ще открие фирма Варекс в Русе

Нов търговско - сервизен център ще открие фирма Варекс в Русе

Клиентите на компанията могат да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване

Днес, 6-ти ноември 2014 г. (четвъртък) от 15:30 часа  ще се състои официалното откриване на новия търговско - сервизен център на фирма ВАРЕКС в Русе,  бул. „Христо Ботев“ (кръстовището с бул. „Васил Левски“), който е на площ от 1000 кв.м. и е с инвестиция в размер на 3 милиона лева. Фирма Варекс влага постоянно в развитието на човешкия ресурс, търговско-сервизната база и инфраструктура, регионално покритие и техническа обезпеченост на своите поделения за нуждите на клиентите си. Клиентите на компанията могат да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване, благодарение не само на специализираното оборудване и оригинални резервни части, но и на висококвалифицираните ни сервизни специалисти. Варекс е динамично развиваща се компания с годишен оборот над 25 милиона лева.
 
CHALLENGER – MASSEY FERGUSON – LAVERDA – НЕОТРАЗИМА КОМБИНАЦИЯ

Съвкупността от машините с марките на AGCO – CHALLENGER, MASSEY FERGUSON И LAVERDA предоставя префектната комбинация от модерни технологични решения за фермерите по света, а ВАРЕКС ООД е носител на правата да ги предлага у нас.

CHALLENGER е специализирана марка за крупните професионални селски стопанства. Със своите гумено-верижни трактори СЕРИИТЕ МТ700 И МТ800  в диапазона от  300 до 600 КС, и уникалната MOBIL TRACK СИСТЕМА, марката произвеждана в САЩ е световен лидер при тракторите с най-високата теглителна способност и производителност. CHALLENGER предлага и най-модерните самоходни пръскачки на пазара от СЕРИЯТА ROGATOR 600 и ROGATOR 700.

MASSEY FERGUSON  е марката с най-богатата история и традиции в световен мащаб, наложена на пазарите във всички страни от десетилетия. MASSEY FERGUSON произвежда КОЛЕСНИ ТРАКТОРИ в диапазона от 50 до 400 КС, както и телескопични товарачи във фабриките на AGCO  във Франция, като продуктите са предназначени за най-широк кръг потребители в сектора на земеделието. Гамата продукти с марката MASSEY FERGUSON   включва зърнокомбайни и сламопреси, всеки от които са добре наложени в световен мащаб и предпочитани от клиентите.

Зърнокомбайните от марката LAVERDA, произвеждани в Северна Италия имат отлична репутация на пазарите в страните от Европа. Със своя дългогодишен опит в проектирането на  зърноприбиращи мишини, фабриката в Бреганци се превърна в регионален център на AGCO за Европа, Африка и Близкия Изток за развитието натази стратегическа група продукти на американския концерн. Фабриката има традиции в производството на нивелиращи машини и оризокомбайни вече десетилетия. Наред с горепосочените водещи марки, ВАРЕКС предлага и широка гама качествени и високопроизводителни машини на марките DIECI, Great Plains, Goizin, Gaspardo. SEPPI-M, Capello, Pezzolato и други.

ВАРЕКС – най-балансираното портфолио на българския пазар

С комбинацията от машини от посочените марки на AGCO, ВАРЕКС се превърна в лидер на българския пазар, като амбициите на фирмата е да извоюза челно място за предлаганите от нея продукти, постигайки водещ пазарен дял в страната.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.