1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Нови машини, безплатен сервиз и резервни части на половин цена от ИНТЕРАГРИ България

Нови машини, безплатен сервиз и резервни части на половин цена от ИНТЕРАГРИ България

Компанията ще представи уникална промоционална кампания на БАТА АГРО Пролет

Точно преди старта на най-голямато изложение за земеделска техника у нас, БАТА Агро, Стара Загора, NEW HOLLAND съвместно с ИНТЕРАГРИ България, обявиха новата си промоционална кампания. Най-заинтересовани от нея са собствениците на малки и средни стопанства, търсещи повишаване на своите доходи и производителност, чрез разширяване на капацитета и подобряване на ефективността на машинния си парк.

Новата кампания е естествено продължение на анонсираната миналото лято програма „Нови машини на Демо цени“. След сериозния ѝ успех, довел десетки нови машини в стопанствата на българските фермери, новото предложение е още по-изгодно финансово и гарантира дългосрочна рентабилност, благодарение на уникалните си за пазара разширени услуги включени в бонус пакета при закупуването на нова машина.

Специални цени и уникално финансиране

Новата съвместна програма на ИНТЕРАГРИ България и NEW HOLLAND включва специални отстъпки и уникална цена за някои от най-търсените и предпочитани модели трактори на пазара у нас. Освен това, фермерите ще могат да се възползват от изключително ниската годишна лихва от едва 0,95% за финансиране до 3 години.

Земеделските производители, които предпочитат по-дългосрочните планове, ще могат да се възползват от удължено финансиране за период до 5 години при изключително конкурентни условия.

Сред специално подбраните машини, включени в новата промоционална кампания, са избрани модели от най-успешните серии на NEW HOLLAND, подходящи за широк диапазон от дейности. В това число практичните TD5, маневрените и високопроизводителни Т5 и Т6, изцяло обновената серия Т7 и големите многофункционални бойци Т8.

Безплатно за клиента

Транспортът на избраната машина до вашето стопанство остава напълно безплатен за клиента и цялостна грижа на ИНТЕРАГРИ България. Това ви спестява не само средства и усилия, но и ще ви позволи да разполгате и планирате времето си по-спокойно.

Голямата изненада, революция за българския пазар

Политиката, както на световния гигант NEW HOLLAND, така и на ИНТЕРАГРИ България, винаги е била насочена в посока индивидуално подпомагане на клиента и пълно разбиране на неговите нужди. Това означава не просто да се съфинансира покупната цена на земеделската техника, а също и да се обезпечи нейната дългогодишна ефективна употреба при минимални оперативни разходи.

Именно поради тази причина всички закупени трактори от новата кампания получават право на безплатен сервиз и резервни части на половин цена.

Звучи невероятно, но вече е факт и за пореден път свидетелства за безспорните предимства на официалния вносител, чрез който се възползвате директно от бонусните програми на NEW HOLLAND. Със закупуването на машина от настоящата промоционална програма вие получавате предварително определена кредитна линия към сервиза на ИНТЕРАГРИ България. Може да използвате нейния лимит, както за стандартното обслужване на вашата машина, така и за сервизни дейности и 50% финансиране на необходимите ви резервни части. Размерът на кредитната линия е определен на базата на статистика от обслужваните машини, така че да може да покрие около 2 години работа на вашата машина без сервизни разходи.

Това означава, че още от първия ден във вашето стопанство вашият нов NEW HOLLAND единствено ще печели пари. А вие може спокойно да планувате само приходите си, без да се притеснявате от планови или извънредни разходи по поддръжката му. Естественият допълнителен плюс е, че винаги ще можете да разчитате на качествен, оторизиран от производителя сервиз и 6 месеца гаранция на ремонта и вложените резервни части.

Посетете ИНТЕРАГРИ България на БАТА АГРО, сектор 17, за да получите пълните условия на кампанията. Там ще ви очакват и бъдещето на земеделската техника – ненадминатите модели от изцяло обновената серия трактори Т7 и световния рекордьор, най-високопроизводителния комбайн CR 10.90.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.