1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новият JCB Fastrac 4000 показа възможностите си пред журито на конкурса „Трактор на годината“

Новият JCB Fastrac 4000 показа възможностите си пред журито на конкурса „Трактор на годината“

Презентация и тест драйв в централата на компанията

По покана на JCB журито на конкурса „Трактор на годината“ гостува в централата на компанията, където членовете имаха възможност да тестват на полето един от финалистите в престижната надпревара. Това е модел от новата серия JCB Fastrac 4000. Член на журито е и Цветан Гърбешков, изпълнителен директор на АГРО ТВ, който остана впечатлен от техническите предимства на мощния трактор.

Характеристиките, които правят Fastrac уникален трактор, са: пълно еластично окачване на преден и заден мост, централно разположена кабина и равномерно разпределение на тежестта на трактора, стандартно оборудване с ABS спирачна система (антиблокираща система на колелата) с дискови спирачки (отговарящи на стандарта за товарни камиони), налична задна платформа за допълнителни прикачни устройства и възможност за високоскоростно движение в пълен комфорт и сигурност.

През цялото лято журито на конкурса участва в полеви тестове и  присъства на презентации по покана на световни лидери в производството на агротехника, чиито трактори са финалисти в конкурса.

Категориите, в които ще има по един победител, са четири: Трактор на годината, Трактор с най-добър дизайн, Най-добър специализиран трактор и новата категория от тази година – Най-добро съоръжение.

Победителите ще бъдат обявени на световното изложение Агритехника в Хановер през ноември.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.