1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Още по-изгодни лизингови условия за техника с марка JCB

Още по-изгодни лизингови условия за техника с марка JCB

5 години заводска гаранция и само 0,018% годишен лихвен процент, равен на EURIBOR

Фирма Оптиком, официален вносител на бранда JCB за страната, предлага на своите клиенти облекчени условия за закупуване на селскостопанските машини на английския производител. Схемата JCB лизинг е разработена съвместно с JCB Finance при годишна лихва от 0,018%, равна на EURIBOR.

В сезона около жътвената кампания фермерите имат отлична възможност да повишат рентабилността и производителността на стопанствата си, като инвестират изгодно в подходящия модел от изключително богатата гама телескопични товарачи JCB Agri Loadall. Неслучайно един на всеки три телескопични товарача, продадени по света днес, е с марка JCB. Аgri Loadall се отличават с изключителна маневреност и прецизни, лесни за управление контролни органи, така че лесно да постигат висока производителност. Мощните и ефективни двигатели JCB EcoMAX намаляват разхода на гориво с до 10%, автоматичната система за гладко возене осигурява максимален комфорт, кабината предлага удобна работна среда и безопасност. Стрелите на товарачите JCB са монтирани ниско върху шасито, което прави конструкцията изключително здрава и дава максимална видимост от кабината. Гамата тeлескопични товарачи JCB Loadall се характеризира с най-високите нива на производителност – от най-компактния модел JCB 516-40, вдигащ 1,6 тона на 4 метра, с размери само 1,56 м ширина и 1,8 м височина, през най-продавания модел 531-70 Agri до JCB 560-80 Agri Plus с най-голям капацитет (6 тона на 8 м).

Изберете подходящия модел JCB товарач за Вашето стопанство и животновъдна ферма от Оптиком и си осигурете спокойствие с 5 години заводска гаранция и само 0,018% годишен лихвен процент, равен на EURIBOR. Повече подробности ще намерите в търговските центрове на Оптиком в страната.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.