1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Петнадесетото Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО ще се проведе от 15 до 19 май 2023 година

Петнадесетото Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО ще се проведе от 15 до 19 май 2023 година

Изложителите ползват 40% отстъпка при записване за участие до 20 декември

Петнадесетото издание на най-големия форум за земеделие у нас БАТА АГРО, който се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 15 до 19 май 2023 година на Летище Стара Загора. Регистрацията за изложители вече е отворена, като до 20 декември се ползват отстъпки за ранно записване в размер на 40% от цените на изложбените площи.

В изложението традиционно участват фирми за земеделска техника и агро технологии, представящи най-големите световноизвестни брандове в сектора, напоителни системи, семена и препарати, резервни части, автомобилни и строителни фирми, консултантски и финансови институции и много други.

Последното издание на изложението през тази година посрещна близо 15 000 души, които успяха да се запознаят с най-новото от земеделската техника и технологии, както и широк кръг от продукти и услуги за аграрния бизнес.

В БАТА АГРО през 2023 година фирмите ще имат възможност да участват както с малки щандове, така и с огромни площи – има възможност за ангажиране на презентационно място с размер от 12 до 1296 кв.м. Приоритет за организаторите отново ще бъдат и демонстрациите. Ще има още повече възможности за демонстрация на земеделска техника, както и на семена, торове и препарати за растителна защита, които се представят върху опитни полета с посеви в близост до входа на изложението. Също така новост за формáта на изложението през последните години ще бъде и организацията на алеите за посетителите. За БАТА АГРО 2023 година всички изложбени площи и презентационни щандове ще бъдат разположени около една централна алея, така че всеки изложител да има пълна видимост и достъп до посетителите на форума.

Регистрацията за БАТА АГРО се извършва чрез удобна резервационна система, с която всеки изложител може да управлява детайлите по участието си изцяло онлайн – заявка за площ, избор на място, поръчка на допълнителни услуги и оборудване.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти, като при последното, четиринадесето издание на изложението участваха 163 фирми върху 35 000 кв.м. нетна изложбена площ. Посетителите за петте работни дни бяха близо 15 000 души.

 

Разгледайте БАТА АГРО 2022 от въздуха и се разходете по алеите за посетители чрез нашата виртуална разходка: https://bata-agro.com/bataagro360/bataagro22/

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.