1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Предизвикателството стартира с New Holland

Предизвикателството стартира с New Holland

В областта Ферара в Италия журито на конкурса „Трактор на годината“ тества два от финалистите в състезанието

Предизвикателството да оценят иновациите в най-новите трактори на пазара започна за журито на конкурса „Трактор на годината“. В средата на юли представителите на най-престижните земеделски списания в Европа имаха удоволствието да видят и тестват два от финалистите, с любезното домакинство на Ню Холанд Агрикълчър.

Събитието се проведе в областта Ферара в Северна Италия на територията на модерна ферма на площ 2400 хектара, която е с голямо значение за региона. По същото време Ню Холанд Агрикълчър беше на финала на провеждането на ключово събитие, в което се включиха повече от 1000 представители на компанията за регион Европа, Среден Изток и Африка, съобщи Карло Ламбро, бранд президент на Ню Холанд Агрикълчър, който приветства членовете на Журито на конкурса „Трактор на годината“.

New Holland T 6.175 Dynamic Command е сред финалистите в категория „Трактор на годината“ за 2018-та. Това е „основен играч за европейските смесени ферми, с подобрена производителност и комфорт при ниски разходи“, заявиха организаторите на презентацията. 

В категория „Най-полезен трактор“ за 2018 г. за отличие ще се бори New Holland T4s.75.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.