1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Среща на европейските дилъри на трактори Landini

Среща на европейските дилъри на трактори Landini

В програмата бяха предвидени динамични демонстрации и тест-драйв на пълната гама трактори Landini

Италианската индустриална групировка Argo Tractors, производител на универсални и специализирани трактори Landini и McCormick, събра дилърите си от Европа в няколко последователни юлски дни в централата си в гр. Фабрико, Италия, за да представи обновената си продуктова гама и готовия проект за дигитална трансформация на компанията. Инвестициите в нов CRM софтуер, нови корпоративни и дилърски уеб-сайтове, платформи за конфигуриране на продуктите, B2B и B2C електронни платформи са интегрирани в общ проект ARGO TRACTORS 4.0, допълнен и от нови полезни приложения за засилване на популярността на марките.

Landini е италиански бранд с гордо историческо наследство, който създава и произвежда широка гама високоефективни трактори с отличен прием на пазарите по целия свят. Надеждност, лесна работа, непрекъснато обновяване на технологиите и компетентен сервиз превръщат тракторите Landini в оптимално решение за всякакви универсални приложения и специализирани операции в земеделието.

Тракторите Landini се произвеждат в 5 завода в Италия в 550 модела с мощности от 30 до 225 к.с. и се изнасят в цял свят, като 33% от производството е за Европа, 15% - за пазара в Италия. За 2017 г. Argo Tractors отчита 500 млн. евро оборот, който е с 13% ръст спрямо 2016. Изминалата година бе знакова за бранда Landini с инвестициите в съвместно предприятие за производство на трактори за турския пазар, производство в Алжир за пазара в Африка и нови търговски офиси в Австралия.

Не случайно логото на марката се допълва от мотото Passion for Innovation, Страст за Иновации.

Най-новият модел специализиран трактор за професионална работа в лозови и овощни насаждения с широки междуредия Landini REX 4-120 GT, представен с успех на Агритехника 2017 се приема отлично на пазара и е финалист в конкурса Трактор на годината 2019 в раздел „Най-добър специализиран трактор“. Обновени са почти всички серии трактори Landini, които от началото на тази година са на пазара в Европа, вкл. и в България. Технологичните нововъведения за усъвършенстване на тракторите Landini се допълват от традиционното внимание към човешкия фактор и грижата за клиента като първостепенен приоритет.

В програмата бяха предвидени и динамични демонстрации и тест-драйв на пълната гама трактори Landini, в които се включиха с ентусиазъм и страст всички присъстващи дилъри, както и българските представители на Оптиком. Традиционната италианска страст към красивия дизайн, високите скорости и добрата кухня бе споделена от всички делегати по време на гостуването им в Италия.

На финала на конференцията българската делегация бе приета от Борда на директорите на Argo Tractors, начело с президента и управляващ директор Валерио Морра, който получи специален плакет от собствениците и ръководството на Оптиком ООД в чест на успешното 20-годишно партньорство и за високите постижения в производството на трактори Landini и McCormick за българския пазар. И двете страни изразиха задоволство от дългогодишното си лоялно сътрудничество и увереност, че заедно ще работят и за още по-добри постижения в бъдеще.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.