1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Стартира конкурсът „Трактор на годината 2017“

Стартира конкурсът „Трактор на годината 2017“

Нека предизвикателството да започне

Стартът на конкурса „Трактор на годината 2017: Нека предизвикателството да започне“ се проведе в Палацо ди Варинианя, в Болоня. В събитието се включиха представители на 13 водещи производители на трактори и международно жури от 24 журналисти от най-влиятелните издания за европейска селскостопанска индустрия, включително и от България в лицето на Цветан Гърбешков.

Събитието предостави възможност на производителите на трактори да представят своите машини-кандидати за наградите в различни категории: „Най-добър специализиран трактор 2017“, „Най-полезен трактор 2017“, „Трактор на годината 2017“ и „Най-добър дизайн 2017“.

Фабио Замарети, председател на конкурса „Трактор на годината“, заяви: „Това събитие е уникално за производителите на трактори, които имат възможност да представят своите продуктови иновации пред най-голямата независима европейска мрежа, фокусирана върху развитието на селскостопанската механизация.“

Паоло Помпей, председател на Trelleborg, сектор земеделски и горски машини, спонсор на конкурса, подчерта: „Популярността на годишните награди за трактори е нараснала значително през последните няколко години. Това се потвърждава от факта, че всяка година редица нови марки участват в събитието, в опит да се превърнат в новия трактор на годината.“

Журито на конкурса ще обяви кратък списък на финалистите за наградите за 2017 г. до края на юни. Ще се направи строга оценка на базата на критерии, като трансмисии, електроника, хидравлика, комфорт в кабината, иновативни технически характеристики, дизайн и съотношение цена/мощност.

Церемонията по връчването на наградите ще се проведе по време на международната селскостопанска изложба - EIMA в Болоня, Италия на 9 ноември 2016 г.

По-рано през тази година, Trelleborg и престижната награда „Трактор на годината“ официално удължиха своето стратегическо партньорство за още четири години.

За повече информация относно наградите „Трактор на годината“, посетете: www.tractoroftheyear.com и www.trelleborg.com/wheels .

next-stop-campaign_525

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.