1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Страст към камионите, множество сделки и рекордните над 5500 посетители на TRUCK EXPO 2019

Страст към камионите, множество сделки и рекордните над 5500 посетители на TRUCK EXPO 2019

Изложението завърши с десетки сделки и стотици професионални срещи и контакти

Страстта към камионите завладя най-горещата зона на TRUCK EXPO 2019 в събота. Асфалтът под тунингованите влекачи буквално „се огъна" в ритъма на темпераментна музика и впечатляващите машини, дошли на Летище „Лесново" специално за първото издание на TRUCK TUNING SHOW - част от съпътстващата програма на най-голямото събитие в сектора на тежката автомобилна индустрия.

Тук водещи автомобилни марки показаха последните тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите.

Васил Чанев е късметлията, който спечели два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING. Той ще има шансът безплатно да види яростното състезание за "чудовища" на колела, където камионите летят без ограничител със скорост до 300 км/ч.

TRUCK EXPO 2019 завърши с десетки сделки и стотици професионални срещи и контакти. Направени са повече от 1500 тест драйва за трите дни на изложението. Рекордните над 5500 посетители преминаха през изложбените площи на Летище „Лесново". Това е най-успешното събитие от трите издания на TRUCK EXPO досега, коментира Георги Загоров от организаторите - Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.