1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. T5 Utility – компактен, универсален, ефективен

T5 Utility – компактен, универсален, ефективен

Повече време за работа, по-малко за поддръжка

New Holland проектира гамата трактори от серията T5 Utility с максимална универсалност, за да са подходящи за съвременните смесени ферми. Наследници на емблематичната серия Т5000 на New Holland, T5 Utility e модернизирана, в съответствие с нуждите на съвременното земеделие. Било то за работа с челен товарач, с предно или задно агрегатирани имплементи или транспортни дейности, T5 Utility предлага премиум функции в компактна форма. Възможността за персонализация по отношение на трансмисията и мощността на двигателя, в съчетание с управлението на оборотите и най-ниския разход на гориво в този клас, прави T5 Utility печеливш избор.

Максимален комфорт

Просторната кабина VisionView™ предлага изключителна видимост във всички посоки, а люка на покрива е удобен при работа с челен товарач. Всички контроли са комфортно позиционирани на конзолата в дясно, а влизането и излизането е лесно, благодарение на широко отварящите се врати.

Опционалната Deluxe седалка с въз­душно окачване може да бъде прециз­но регулирана по ваш вкус. За опера­торите, които често работят със задно агрегатирани прикачни инвентари, 15° ъгъл на завиване ще намали умората на врата през дългите дни работа на полето. Можете също да поканите приятелите си да споделят забавле­нието, блгодарение на инструкторската седалка с предпазен колан.

Отлична ефективност

Оборудван с двигател F5C на FPT Industrial отговарящ на изисквания за вредни емисии Tier 4A, T5 Utility предлага ефективна мощност, когато е необходимо. Опцията на трансмисията 40kph ECO, осигурява тиха работа и нисък разход на гориво при транспортни дейности.

Отлична гъвкавост

Новата широка рамка на челния товарач предлага по-висока стабилност, дори когато се работи с най-тежките товари при максимално удължаване на рамото на товарача. Широкият спектър от мощности и трансмисии означава, че ще имате възможност да изберете трактора, който е точно за вас.

New Holland

Гъвкава хидравлика, предназначена за смесени стопанства

Избор от само един размер на хидравличната помпа нико­га не е бил опция за серия Т5. Стандартният вариант от 48 л/м включва и допълнителна помпа за управле­нието 28 л/м и е идеален за стандартни земе­делски приложения. Опцията MegaFlow™, стандартна за модел T5.115, е с дебит на основната помпа до 64 л/мин, което озна­чава, че ще имате достатъчно мощ, за да се справите дори и с най-взискателните хидравлични приложения, като балира­не например. Допълнителната помпа с дебит 36 л/м гарантира, че кормилно­то управление остава леко и отзив­чиво дори и при най-интензивното натоварване на товарача, навеса или хидравличните двойки.

Повече време за работа, по-малко за поддръжка

Съвременния инженерен дизайн означава по-ниски разхо­ди за поддръжка. Всички модели T5 Utility се възползват от водещите в индустрията 600-часови сервизни интервали на New Holland, и всичките използват лесно достъпни стандартни масла. Изберете New Holland, за да пестите пари, време за престой и да опазвате околната среда.

Повишена производителност

Изцяло новият трискоростен СОВ предоставя гъвкавост при използване на прикачен инвентар и оперативна ефективност. Подобреният заден навес е с капацитет от 4 400 кг за още по-голяма гъвкавост при работа.

Всичко за серията T5 Utility, както и за всички трактори на New Holland от гамата T5, можете да разберете от единствения вносител на New Holland за страната – ИНТЕРАГРИ България. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.