1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. TITAN MACHINERY откри нов търговско-сервизен център в София

TITAN MACHINERY откри нов търговско-сервизен център в София

Компанията посрещна над 200 партньори, земеделски производители, вносители на техника и гости от чужбина

Българското представителство на водещия американски дилър на аграрна и строителна техника Тайтън Машинъри България ЕАД откри новия си търговско-сервизен център в София. Mениджърът на Тайтън Машинъри за България Филип Цветков посрещна над 200 гости на официален коктейл по повод откриването. Сред тях бяха вносители на земеделска и строителна техника, партньори, земеделци, строителни компании и представители на посолството на САЩ в България. Специално, за да поздрави екипа на Тайтън Машинъри и гостите за събитието от Виена пристигна Кристиян Райнерт, директор правен отдел и човешки ресурси за Европа.

Новият търговско-сервизен център на Тайтън Машинъри се намира в новопостроена сграда на бул. Ботевградско шосе № 455. Разположен е на 3000 квадратни метра и обединява в една локация сервизните, търговските и изложбени площи на компанията в София, които досега бяха разделени. На новия адрес е и централният офис на компанията.

„Инвестирахме в нова сграда и по-удобна локация, за да улесним нашите клиенти и партньори и да ги посрещаме на едно място. Каня всички, които искат да видят най-доброто от световната строителна и земеделска техника, да ни посетят," заяви Филип Цветков, мениджър на Тайтън Машинъри за България.
Това е седмият търговско-сервизен център на Тайтън Машинъри в страната. Освен в София, компанията има представителства в Бургас, Добрич, Русе, Плевен, Стара Загора, Монтана.

„Ние сме оптимисти за бъдещето и вярваме, че в следващите години пазарите на земеделска и строителна техника ще продължат своето развитие. Опитът ни показва, че клиентите ни вече имат устойчив бизнес и планират инвестициите си не само в зависимост от европейските програми за субсидиране. Потенциал за по-нататъшно обновяване на парка от машини и в двата сектора, както и нуждата от последващата им поддръжка, има още доста.", добави Цветков.

„Тайтън Машинъри България" е сред фирмите лидери в продажбите на селскостопанска техника в страната и е официален вносител на водещи марки селскостопанска и строителна техника - Case IH, Case CE, Kverneland, Vederstad, Tecnoma, MacDon, Annaburger, Salford и др. Американската Titan Machinery Inc стъпи на българския пазар през 2012 година, като през 2016 година придоби 100% от „Тайтън Машинъри България" ЕАД. С консолидацията на собствеността новият мениджмънт оптимизира процесите в компанията, запази и разви екипа и изведе компанията на ново равнище на взаимоотношения с клиентите.

Повече информация за Тайтън Машинъри България може да намерите на интернет страницата www.titanmachinery.bg, както и на краткия национален номер *4040.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.