1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторите от серията Т5 на New Holland са разработени с идеята за максимална гъвкавост

Тракторите от серията Т5 на New Holland са разработени с идеята за максимална гъвкавост

Фермерите получават отлично съотношение тегло/мощност от само 37,3 кг/к.с.

Мощност и производителност

         11d115006_450

Захранвани от Common Rail двигатели, които напълно отговарят на строгите Tier 4A норми за емисии, с Т5 получавате отлично съотношение тегло/мощност от само 37,3 кг/к.с. за отлична производителност и впечатляваща икономичност. Монтирана в колоната система Powershuttle гарантира супер-бързи промени в посоката на хидравликата и впечатляващ дебит от 84 л/мин., което ускорява значително циклите на
товарене и разтоварване. T5 - производителност на ново, по-високо ниво.

Новите истински трактори за фермери, фокусирани в бъдещето

Максимална гъвкавост

          new_picture_2_1_448

New Holland знае, че тракторите от серията Т5 ще бъдат използвани в широк спектър от приложения и затова са разработени с идеята за максимална гъвкавост като стандарт. Машините от серията Т5 се чувстват у дома навсякъде: на полето, на пътя, под сянката
или на двора и са идеални за всякакви приложения. С пълен обхват от скорости на ВОМ, отлична видимост, както и предна и задна навесна система, това е вашият идеален партньор в земеделието.

Абсолютно удоволствие

             new_picture_3_1_430

Добре дошли в бизнес класа в земеделието. Луксозната VisionView ™ кабина е проектирана около вас във виртуална реалност и е плод на мащабно допитване до клиенти. Резултатът: Нов стандарт за комфорт при тракторите. Ергономичната конзола CommandArcи - най-голямата в класа площ на стъклата - увеличават производителността. Мощната климатична система и пълноразмерната втора седалка правят T5 най-удобното място във Вашето стопанство.

Задна навесна система с голям капацитет

                    new_picture_3_1_374

Задната навесна система има максимална товароподемност до 5 420 кг. Просто казано, здравата и надеждна навесна система позволява на Т5 да повдигне тежест по-голяма от собственото му тегло. Впечатляващо, нали?

Мощен и прецизен: Челен товарач и предна навесна система

          11d115034_450

New Holland знае, че пълната интеграция е далеч по-добър вариант в сравнение с нещо, прикачено в последствие. Ето защо Т5 е проектиран от самото начало да изпълнява и двете функции. Той е оборудван със стандартна помпа с дебит 65 л/мин., достатъчна за извършване на общи операции, докато опцията MegaFlow™ осигурява дебит от 84 л/мин. За работа с приложения, които изискват повече мощ. Същевременно управлението на трактора не се влияе от работата на товарача и остава леко и прецизно благодарение на отделнат хидравлична помпа с капацитет 43 л./мин. Вече не трябва да избирате между челен товарач и предна навесна система. С новия Т5 може да имате и двете.

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка New Holland. Компанията е оторизирана да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на Интерагри и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от българската фирма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.