1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В БАТА АГРО 2019 ще вземат участие 186 фирми на площ от 37 500 кв.м.

В БАТА АГРО 2019 ще вземат участие 186 фирми на площ от 37 500 кв.м.

Изложението ще бъде в нов формат и организация

12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което ще се проведе от 14 до 17 май на летище Стара Загора, ще е най-голямото издание на изложението като площ до момента. В него участват 186 фирми от агро сектора върху повече от 37 500 хил. кв. м. изложбена площ.

Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника и отново ще представи най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието.

За БАТА АГРО 2019 са въведени значителни подобрения в организацията и концепцията на изложението, така че то да стане по-ефективно и полезно както за посетителите, така и за изложителите.

Изложбените площи са с изцяло нов формат - те са разположени в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на продукти за земеделието. Новата концепция предоставя по-добра видимост на площите и прави изложението по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.

Друго нововъведение е и задължителната регистрация за посетителите. Посещението на изложението остава безплатно, но ще е необходимо всеки посетител да се  регистрира - предварително в уебсайта на БАТА АГРО от края на април или на място в дните на изложението. Така организаторите от Асоциацията ще могат по-точно да определят броя и профила на посетителите, което ще бъде изключително полезно за подобряване на бъдещите издания на БАТА АГРО.

„Щастливи сме, че все повече фирми от бизнеса в агро сектора избират БАТА АГРО като основно изложение за своята дейност. БАТА АГРО се наложи през годините като най-голямото и значимо специализирано изложение за техника и технологии в земеделието и тазгодишното издание е най-голямото в историята на изложението досега с изложбена площ от над 37 500 квадратни метра. Наши изложители за пореден път са представителите на най-известните брандове за земеделска техника и фирми от всички направления в бранша. Каним всички земеделски производители, както и желаещите да бъдат информирани за новите технологии в сектора, да посетят БАТА АГРО в Стара Загора от 14 до 17 май", коментира Даниел Минев, Председател на Управителния съвет на Българска асоциация на търговците на агротехника.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за селското стопанство. Изложението се организира от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.