1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ВАРЕКС с интригуващи предложения към посетителите на БАТА АГРО 2016

ВАРЕКС с интригуващи предложения към посетителите на БАТА АГРО 2016

GALUCHO стана част от продуктовата гама на компанията

Една от най-големите фирми за продажба на агротехника у нас показва на тазгодишното есенно издание на БАТА АГРО 2016 разнообразие на брандове. Само преди две седмици продуктовото портфолио на фирмата допълни марката GALUCHO, като представените на изложението дискови брани са GDM620 и GNT6828.

Една от най-внушителните машини на щанда на Варекс е от бранда Massey Ferguson. Това е зърнокомбайнът MF 7382 AL, 8-сламотръсен, с мощност 404 к.с. Подходящ от средни до големи стопанства. Характерното за него е, че автоматично регулира всички системи за овършаване до 12%. Massey Ferguson има нов представител при тракторите - моделът МF4708, с мощност до 100 к.с.

Брандът KURT е заел почетно място на щанда на Варекс. Показани са сеялка за слята повърхност, модел UMDD31, с вместимост на бункера 900 литра, и сеялка за есенници, модел PM6. И двете сеялки по желание на клиентите могат да бъдат с опция за торовнасяне. Култиваторът за окопаване на пролетни култури YAC 3117, при ранни заявки за покупка, се предлага на много атрактивна цена.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.