1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. VAREX представя няколко премиери на изложението БАТА АГРО Есен 2015

VAREX представя няколко премиери на изложението БАТА АГРО Есен 2015

Флагманът е гумено-верижният трактор Challenger

VAREX представи няколко премиери на БАТА АГРО Есен 2015. Флагманът на щанда е гумено-верижният трактор Challenger МТ 865 Е. Двигателят му е AGCO Power, 16,8-литров 12- цилиндров, с мощност до 646 к.с. Цялата тази мощ се управлява от едно от едно единствено място Traсtor Management Center. Високоскоростната самоходна пръскачка Rogator 1300В също е сред новостите на щанда на VAREX. Тя се характеризира с просвет от 127 см, променяща се колея от 3,05-3,86 см и височина на щангите от 0,79 до 2,11 м.

Брандът Massey Ferguson е представен от новия модел за нашия пазар от серия MF 7700, снабден със супер икономичен двигател, отговарящ на изискванията за отработени газове.

Разбира се, хибридната технология при зърноприбиращите машини е изключително интересна за зърнопроизводителите. Моделът DELTA на Massey Ferguson може да се похвали с висока мощност, бърза и безпроблемна работа и ненадмината продуктивност.

VAREX за първи път показва на изложение новопридобития си бранд LEMKEN, с гама навесни и полунавесни плугове, дискови брани, култиватори, механични и пневматични сеялки и прикачни пръскачки.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.