1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Връчиха призовете на изложението в Добрич

Връчиха призовете на изложението в Добрич

Четири приза връчи "Добрички панаир" АД

 

През тази година още на първия ден от тринадесетото международно изложение "Селското стопанство и всичко за него" на официален коктейл бяха връчини призовете за най-добре представяне на участниците в Добрич.

Четири приза връчи "Добрички панаир" АД.

За цялостна дейност награда получи Института по растителни и генетични ресурси град Садово. "Силистра – хибрид" ООД грабна приз за производство на коне.

За търговско представителство наградата получи "Бултрекс" ООД-град Левски.

Тази година за първи път бе учредена и връчена награда за най–цялостно отразяване работата на "Добрички панаир" АД от медиите, наградата получи журналистката от местния вестник "Добруджанска трибуна" Йорданка Бенева.

Призовете връчи кметът на Добрич Детелина Николова.

Изложението продължава до 3 септември. Днес в програмата е предвидена оценка и класиране на зайци, семинар на тема "Ролята на маркетинговите стандарти за качеството на пресни плодове и зеленчуци в процеса на присъединяване на България към ЕС. От 14 часа е предвидена кръгла маса "Проблемите на зайцевъдството в България. За 15.30 е определена дискусията за състоянието, перспективите и договореностите на сектор "Мляко". По-късно е официалното откриване на фабриката "Агро мастер" за заготовка на семена, финансирана по линия САПАРД.

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.