1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Заместващ комбайн по време на жътва от Интерагри България

Заместващ комбайн по време на жътва от Интерагри България

От днес Интерагри България добавя още едно предимство в своето портфолио от услуги

От днес Интерагри България добавя още едно предимство в своето портфолио от услуги, с което покупката на комбайн се превръща в  сигурна и изгодна инвестиция  – заместваща машина по време на жътва.

Купувайки комбайн от Интерагри, освен ненадминато качество на лидера в производствените технологии при комбайни,  вие получавате дългосрочна сигурност със заместваща машина по време на жътва, повече гъвкавост при финансиране с лихви, започващи от 0,95%, 5 години удължена гаранция от New Holland, гаранция за качество на сервизното обслужване и резервните части в 11 собствени продажбено-сервизни комплекси, сертифицирани по програмата за качество на обслужване Top Partner от New Holland, и всичко това без самоучастие и без оскъпяване за клиента.

Всеки опитен фермер, знае че цената, която заплаща за комбайна не е тази, която е платил в момента на самата покупка. В стойността на комбайна се калкулират много скрити фактори, които имат отношение към крайната цена в дългосрочен план, като например: разход на гориво, сервизна поддръжка, качество на продукцията и производителност.  Новата и добре оборудвана машина влияе положително на по-високата производителност и ефективност в дългосрочен план, а това означава повече и по-качествена продукция, с по-малко загуби. Удължена гаранция от производителя, както и гарантираното качество на сервизно обслужване и оригинални резервни части могат да бъдат осигурени само от официален вносител, затова когато се обмисля покупка на комбайн не е разумно да се гледа само цената на сделката.

Още от времето, когато през 1952 г. Леон Клейс създава първия самоходен комбайн в Европа, New Holland заема лидерски позиции в технологичните иновации, имащи съществено значение по отношение на рентабилността и ефективността на земеделската техника, имащи водещо значение при обмисляне на инвестиционна покупка като комбайн.  Заводът за комбайни на New Holland в Зеделгем, Белгия е със 100-годишна история и е притежател на най-много патенти. Уникалните патентовани системи на комбайните New Holland са разработени на база реални клиентски нужди, преведени в инженерни решения, свързана със спестяване на гориво, на разходи, обслужване, време, намаляване на загубите и повишаване на качеството и количеството на продукцията.

Интерагри България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. В стремежа си да предостави качествени комплексни бизнес решения на своите клиенти, компанията представлява още добре познатите премиум марки за прикачен инвентар - Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.