1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Златекс е новият представител на бранда Valtra за България

Златекс е новият представител на бранда Valtra за България

Снимка:

Новината беше обявена по време на откриването на новия търговско-сервизен център на компанията в гр. Плевен

По време на официалното откриване на търговско-сервизната база на Златекс в Плевен г-н Мико Лехиконен, Директор маркетинг във Valtra в AGCO, който беше сред  гостите на събитието, съобщи новината, че новият официален вносител на финландските трактори на българския пазар е фирма Златекс.

„За нас беше огромна чест, че от AGCO ни беше предложено наред с Fendt да представляваме и Valtra. Със своето скандинавско качество и високи техологии това е един бранд, който успешно ще допълни останалите марки, които представляваме на пазара. Това е едно естествено продължение към развитието на Златекс“, заяви инж. Нецо Минев, Управител на компанията.

„Разчитаме на увеличаване на пазарния дял на тези скандинавски трактори в България. Със сигурност Valtra ще допринесе за развитието на фирмата ни като цяло. Това е един световен бранд с наложено качество в Западна Европа“, коментира Красимир Минев, търг. директор на фирма Златекс.

Мико Лехиконен допълни, че компания Златекс вече е стратегически партньор за Valtra, като уточни, че за кратък период и предишният дистрибутор на бранда също ще продължи да предлага тази техника в България.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.