1. Начало
  2. Новини
  3. Животновъдство
  4. СТЕКСПО 2019 - резервациите са отворени!

СТЕКСПО 2019 - резервациите са отворени!

Местата за събитието са ограничени и бързо се изчерпват, предупреждават организаторите

СТЕКСПО 2019 е първото по рода си изложение, по време на което хората с интереси в месодайното говедовъдство, овцевъдство и млечното овцевъдство, ще имат възможност на живо да се запознаят с тенденциите и новостите в сектор “Животновъдство”. Форумът събира на едно място топ експерти от САЩ и Европа, фермери, преработватели, ресторантьори и представители на официалните институции.

СТЕКСПО 2019 ще се проведе в периода 1 - 2 ноември в Пловдив - Международен панаир. Официалното откриване на форума е 2 ноември.

Лекции по развъждане, отглеждане и хранене, демонстрации на живо, кулинарни експерименти с най-доброто българско телешко, концерти на известни български групи, екстремни занимания за децата - всичко това предстои на СТЕКСПО 2019.

Гости от САЩ, Ирландия, Шотландия, Франция, Австрия, Германия и още много ще допринесат за експертизата на събитието, споделяйки своя богат опит с присъстващите.

СТЕКСПО 2019 традиционно ще вземат участие и топ експерти и водещи фирми от страната, които са ангажирани в процеса на производство „от полето до вилицата“.

Форумът започва на 1 ноември с работни срещи, лекции и официална дегустационна вечеря за организаторите, чуждестранните гости, партньорите и гостите на събитието.

Очаква се същинската част на СТЕКСПО да бъде открита на 2 ноември, 10:00 часа от официални лица.

Ути Бъчваров ще направи най-големия бургер, а групите Kottarashky band, Валяк III - Добрич, Rock N Roll Train ще се погрижат за доброто настроение на гостите.

Изхранването ще е основно с месо от животни от български ферми, членове на АРМПГБ, угоени по всички правила, специално за СТЕКСПО 2019.

Регистрациите са все още възможни, чрез максимално опростена електронна форма на http://www.steakspo.bbab.bg/form.html Посетителите, които не желаят настаняване могат да си резервират участие в официалните вечери през същия линк. Всички посетители имат достъп до всички лекции след закупуване на билет - Не е необходима регистрация за посещение за зоната на изложението.

Цени на билети:

12 лв. за 1 ден

20 лв. за 2 дни

Всички деца са с безплатен достъп до забавленията и до изложението!

Повече информация за СТЕКСПО 2019 може да получите на press@bbab.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.