Шоу – дегустация за деца – „здрави и силни от малки“

Шоу – дегустация за деца – „здрави и силни от малки“ ще организира за трети път по време на Интерфуд&Дринк 2018 Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци.

Целта е запознаване и популяризиране сред малчуганите и техните придружители качествата на българските консервирани плодове и зеленчуци, произведени от фирмите- членове на Съюза.

Посетителите ще присъстват на едно по-различно и забавно представяне-дегустация на преработени плодове и зеленчуци от български производители с много подаръци и изненади. Заедно с водещи-аниматори децата и придружителите им ще се забавляват и едновременно с това ще научат повече за полезните свойства на консервираните плодове и зеленчуци, за тяхното приготвяне и съхранение, за богатата гама от продукти, с които пропускаме да разнообразим ежедневното си меню по един здравословен и едновременно с това много вкусен начин.

С тази инициатива ще се върнете към традиционни за страната ни храни.

Нека заедно научим повече, нека правим информиран избор, когато решаваме какво да сложим на трапезата, нека търсим разнообразна, вкусна  и полезна храна за децата си.

Заедно може да направим още една крачка, за да научим децата да обичат и ценят българските продукти.

на 8.11.2018 (четвъртък) от 10:00 до 11:30 часа в централното фоайе на Интер Експо Център.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.