Fields of Innovation 2021

Ежегодното събитие Fields of Innovation на Синджента ще се проведе от 28 септември до 1 октомври. То представя най-новото в съвременното земеделие и ще се реализира в полетата и съоръженията им в Нидерландия. Fields of Innovation ще бъде излъчвано в представената миналата година виртуална платформа на компанията. В нея посетителите ще могат да видят най-новите разновидности зеленчукови семена. Хибридният формат дава възможност както на производителите, така и на всички участници във веригата на доставките да разгледат асортимента от семена в дигитална среда.

Всички производители, без значение от размера на стопанството си, срещат предизвикателства, породени от измененията на околната среда – непостоянните климатични условия, значителната почвена ерозия и намаляващото биоразнообразие. Налага им се да отговарят и на постоянно еволюиращите очаквания на крайните потребители.

Виртуалното събитие е отворено за всички желаещи, давайки им възможност да се разходят дигитално сред посевите и да се запознаят със зеленчуковото разнообразие на Синджента. Посетителите могат да направят своята онлайн обиколка по всяко удобно за тях време в дните от 28 септември до 1 октомври. Те ще могат да задават въпроси в реално време на специалистите на компанията, както и да създадат собствен каталог с предпочитаните от тях семена. Регистрацията е бърза и удобна – на https://fieldsofinnovation.online/.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.