InteliFresh 2020 ще представи решения за качествено производство и добра реализация на български плодове и зеленчуци на международна конференция на 31 януари 2020 в Интер Експо Център - София. Следвайки мотото си „От градината до щанда“, третото издание на престижния бизнес форум отново срещне производителите на плодове и зеленчуци с всички големи търговски вериги, български и чужди търговци и преработватели, както и с доказани доставчици на технологии и услуги.
Събитието се организира от Фондация ИнтелиАгро с подкрепата на Посолството на Кралство Нидерландия. За първи път гостуват водещи експерти от Италия и Унгария, традиционно във форума участват и холандски анализатори. Регистрациите за InteliFresh 2020 вече започнаха на www.agroevents.eu.
InteliFresh ще предостави на над 400-те участници възможности за преки бизнес контакти с всички компании на форума в специалната зона за B2B срещи. Производителите ще могат директно да договорят сделки с търговските вериги, други български и чуждестранни търговци и преработватели, както и да поставят началото на дълготрайни партньорства с водещи доставчици на технологии, техника и услуги.
Предварителна програма
09:00 часа: Регистрация и кафе
09:50 часа: Официално откриване. Приветствие от Нейно превъзходителство Беа Тен Тъшер – посланик на Кралство Нидерландия
10.00 часа: „Предизвикателства пред сектор плодове и зеленчуци“, дискусия с участието на производители, преработватели, търговци
10:50 часа: „Пазарни ниши в Европа – как да спечелим?“ – Piet Schotel (Fruit Consultancy Europe B.V., Нидерландия)
11:15 часа: „Новите сортове плодове, които завладяват пазара“ – Salvi, Италия
11:40 – 13.00 часа: време за b2b срещи
Работен обяд 13.00 – 14.00 часа
14:00 часа: „Тенденции и предизвикателства в опаковането“ – DS Smith България
14:25 часа: „Икономика на оранжерийното производство“ - Cindy van Rijswick (Rabobank)
14:50 часа: „Бизнес модели при вертикалното земеделие“ - prof. Leo Marcelis (Wageningen UR) – очаква се потвърждение
15:15 часа: „Перспективи пред производството на череши и сливи за преработка“ – Микеле Санторели, Куминяно Фрут
15:40 – 17.00 часа: време за b2b срещи