Семинар на тема: Новости в борбата срещу вароатозата при пчелитe

На 7 декември 2020 г. от  10:30 часаНационална служба за съвети в земеделието (Териториални областни офиси Tърговище и Хасково) и Селскостопанска академия (Институт по животновъдни науки - Костинброд) организират онлайн семинар на тема: Новости в борбата срещу вароатозата при пчелитe.

По време на събитието: участниците ще получат информация за новости в борбата срещу болестта вароатоза по пчелите, значението на пролетното третиране срещу вароатозата при пчелите и някои основни елементи на професионалното отглеждане на пчелни семейства.

Основните теми на информационния семинар са следните:

► Значение на пролетното третиране срещу вароатозата при пчелите;

► Основни елементи на професионалното отглеждане на пчелни семейства;

► Предоставяне на консултантски услуги по подмярка 2.1.2 „Консултантски услуги за малки земеделски стопанства“ по мярка 2 „Консултантски услуги, услуги по управление на стопанството и услуги по заместване в стопанството“ от  Програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020 г.

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация!

Линк за регистрация: https://forms.gle/Q7a1Rn7csdq5wDcj8

Линк за достъп: https://zoom.us/j/93669926420

ID за семинара: 936 6992 6420

За допълнителна информация и въпроси бихте могли да се свържете с г-жа Денка Станчева (координатор на ТОО - Търговище на НССЗ), тел. 0885 841 937, имейл: turgovishte.m@naas.government.bg и г-жа Недялка Нанева (координатор на ТОО - Хасково на НССЗ), тел: 0885 842 195, имейл: haskovo.m@naas.government.bg

Програма и покана за събитието може да видите тук.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.