1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Николай Койчев: Ако колегите земеделци искат да правят качествено земеделие, да ползват продуктите на YARA!

Николай Койчев: Ако колегите земеделци искат да правят качествено земеделие, да ползват продуктите на YARA!

Торовете YaraVita дават ключови хранителни елементи на пролетните култури

„На БАТА АГРО 2023 фокусът ни е листно хранене на слънчоглед и царевица. YaraVita са продукти от 10 години на пазара, те дават ключови хранителни елементи на растенията“, каза Анета Чолакова, търговски представител на КВС Агро България. 
При слънчоглед листният тор YaraVita BRASSITREL се прилага във фаза от няколко листа до бутонизация в доза 100-300 мл/дка. 
 
Анета Чолакова препоръчва комбинацията на YaraVita BRASSITREL с биотор на PROSERPINA Silecko, създаден на базата на хелатиран цинк, необходим за нормалния растеж и развитие на растенията. Продуктът подпомага растенията при защитата им срещу биотичен и абиотичен стрес, има профилактичен ефект при болести. 
 
Земеделският производител Николай Койчев от с. Калитиново, общ. Стара Загора, е един от многобройните доволни клиенти на КВС Агро България. На щанда на компанията на БАТА АГРО 2023 той сподели: „Анета Чолакова тази година ни препоръча YaraMila BLUSTAR в пшеница, сигурен съм, че ще сме много доволни. Ползвали сме продукти на YARA и при сравнение с конкурентни фирми, крайният резултат е в полза на YARA.“

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.