1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. От семето до жътвата

От семето до жътвата

Суммит Агро представи нови решения на „Дни на полето“ в с. Гешаново

Суммит Агро представи на „Дни на полето“ в село Гешаново иновативни решения при пролетните култури. За отключване на добивния потенциал на растенията и за преодоляване на стресови ситуации компанията предлага Каиши Макс (80% свободни аминокиселини) и Шигеки (анти-стрес биостимулатор със съдържание на водорасли, NPK и микроелементи). В сегмента високотехнологични продукти са още листните торове БОРОНИЯ 150, съдържащ бор и молибден, и Фертигофол ултра – комплексен NPK биостимулатор с микроелементи.
Суммит Агро в България представя и промотира чрез търговската си мрежа продуктите на SAATEN UNION - специалист в селекцията и заготовката на семена от различни култури, лидер в производството на междинни миксове.
 
При царевицата предложенията към стопаните са във всички групи по зрелост - от най-ранното ФАО до най-късния сегмент - силажните царевици.
SAATEN UNION е лидер в предлагането на Клиърфийлд хибриди във всички групи на зрялост. Неслучайно първият представител на тази технология на пазара е именно на SAATEN UNION. Хибридите са известни със сухоустойчивостта си, повечето от тях и с устойчивостта си на мана. 
Сред популярните предложения са: Интеграл CL, Puntasol CL, Парайзо 102 CL и Маркеса CL. С особен авторитет се ползва хибридът Алекса SU, устойчив на трибенурон-метил. Новите попълнения в тази група са Петронас SU Нета SU.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.