Ако все още не сте намерили най-добрата самоходна пръскачка

Нов модел френска самоходна пръскачка впечатлява с размери и производителност

Високопроизводителна, икономична, здрава - това е самоходната пръскачка ARTEC Н40. С гигантските си размери тя се извисяваше над всички останали експонати на изложението БАТА АГРО в Стара Загора. 
На щанда на фирма Агримашин, официалния представител на френския производител ARTEC, ни посреща усмихнатият екип начело с управителя Бойка Стоименова. 
Специален гост беше Бастиан Боден, главен изпълнителен директор на ARTEC. Ето какво разказа за пръскачката. 
 
„Особено ми е приятно да ви представя машината H40, която представлява хидростатична версия с променливо междуосие, с крила максимум 50 метра. Машината е снабдена с цистерна с обем 5000 литра и двигател с мощност 250 к.с. Максималната ѝ скорост при движение по пътищата е 40 км/ч, а при работа в полето 25 км/ч. В нея са внедрени множество иновации, като например, система за импулсно пръскане Dynapulse, с прекъсване на пръскането дюза по дюза в различните секции. 
 
Имам удоволствието също така да ви представя новото попълнение в гамата на марката - F40Evo, съвсем нова самоходна машина за пръскане с множество нововъведения: нова конзола в кабината, нова конзола в подлакътника с импулсна трансмисионна система от тип с променлива скорост. 
На второ място – цистерната за препарат е от инокс, с максимален обем 6000 литра.“
 
 
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.