Нови оранжеви попълнения при японските трактори

Технически бижута с надградени параметри

Внушително присъствие на теглителна мощ и иновации на щанда на Кубота България, официален представител на японската марка Кубота за страната, по време на изложението БАТА АГРО 2021 в Стара Загора. 
 
Фермерите имаха възможност да видят модела М7172 - 170 к.с. с най-високо ниво на оборудване, клас Премиум. Тракторът е оборудван с преден активен мост, компресор за въздух, 5 двойки елекрохидравлични клапани, кабина на окачване, допълнителна пасажерска седалка и подготовка за автопилот.
 
На демонстрационното поле беше представен и модел М7153 – 150 к.с., от новата трета генерация. Серията е с подобрения, като опростена конструкция, здравина, по-висока продуктивност, снижен разход на гориво и максимална функционалност. Тракторът беше агрегатиран с торачка Кубота, както и с автопилот.
 
Представен беше и моделът М6132 – 153 к.с. от новата серия на Кубота М6 (122 – 142 к.с.). При тракторите от тази серия има много подобрения за машини от този клас, като доста по-широка кабина, теглото му е значително завишено, управлението е чрез мултифункционален подлакътник и др.
 
На специализираното изложение в Стара Загора беше показан и трактор модел М5112 – 113 к.с. от серията М5 (95 – 113 к.с.), оборудван с челен товарач. Поради своята отлична маневреност тракторите от тази серия са подходящи за изпълнение на различни задачи.
 
Силно представяне имаше серията М4 (66 – 74 к.с.) на Кубота. Моделът, който беше представен на щанда, беше М4073 – 74 к.с. Тракторите от тази серия са с компактни габарити и с отлична маневреност, което ги прави подходящи за животновъдни ферми.
 
Показани бяха два модела М5091N – 93 к.с. и М5101N 105 к.с. от специализираната серия трактори на Кубота за лозарство и овощарство от 74 до 105 к.с., които са подходящи за работа в тесни междуредия поради своята маневреност и габарити.
 
 
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.