1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Стартира Европейската мрежа за развитие на селските райони

Стартира Европейската мрежа за развитие на селските райони

Тази мрежа ще свърже отговорни за политическите решения лица, администратори, представители на академичните среди и други ключови фигури в областта на развитието на селските райони от целия Европейски съюз

 

Днес Европейската комисия ще даде ход на Европейската мрежа за развитие на селските райони, съобщи пресслужбата на ЕК. Това ще стане на конференция на високо равнище по въпросите на развитието на селските райони, която се провежда в Кипър.

Тази мрежа ще свърже отговорни за политическите решения лица, администратори, представители на академичните среди и други ключови фигури в областта на развитието на селските райони от целия Европейски съюз, като по този начин ще ги улесни в обмяната на идеи, информация и опит. Това ще спомогне политиката на Европейския съюз в областта на развитието на селските райони да отговори на изискванията на 21-ви век.

Тази конференция ще събере министри, земеделски стопани, неправителствени организации, служители от публичния сектор и други заинтересовани лица и експерти по развитие на селските райони, които ще направят преглед на настоящата политика, за да отбележат дали тя дава подходящ отговор на предизвикателствата, пред които са изправени селските райони на Европа.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.