1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. ПроКредит Банк с нов клон в София

ПроКредит Банк с нов клон в София

Клонът на банката е отворен всеки делничен ден 09:00 до 17:00 часа

В началото на месеца в София отвори врати новият клон на ПроКредит Банк на бул. Мария Луиза №41. Това е деветнадесетият клон на банката в столицата. Той ще предлага пълната гама банкови продукти и услуги – обслужване на малки и средни фирми, банкови преводи и разплащания за граждани, покупко-продажба на валута, бързи и достъпни кредити, разнообразни и доходни спестовни продукти, телефонно банкиране, система за интернет банкиране ProB@nking, банкови карти и др.

Новият клон на банката работи на един от най-оживените булеварди в столицата и обслужва ежедневните банкови операции на физически лица и малки и средни предприятия, които се намират в района. Клонът на банката е отворен всеки делничен ден 09:00 до 17:00 часа.

В самия край на миналата година, на 30 декември, заработи и новият клон на банката на малкия бизнес в Стара Загора. Този е третият офис на ПроКредит Банк в града на липите и се намира на бул. Цар Симеон Велики №100. С новите попълнения в клоновата мрежа на ПроКредит Банк в София и Стара Загора, броят на клоновете на банката в страната достигна 76 в над 30 населени места.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.