1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новата серия трактори на Massey Ferguson - MF 9S спечели престижната награда за дизайн: Red Dot

Новата серия трактори на Massey Ferguson - MF 9S спечели престижната награда за дизайн: Red Dot

Шест модела от серията MF 9S предлагат мощности от 285 до 425 к. с.

Massey Ferguson, световна марка на корпорацията AGCO (NYSE: AGCO), има удоволствието да Ви съобщи, че получи наградата Red Dot: продуктов дизайн 2024 за своите водещи трактори от серията MF 9S. Международното жури присъжда този печат за качество само и единствено на продукти, които се отличават с изключителен дизайн.

„За нас е чест, че MF 9S беше избран за тази специална награда“, казва Тиери Лоте, вицепрезидент и управляващ директор на Massey Ferguson за Европа и Близкия изток. „С наградата Red Dot уважаемото жури призна нашия ангажимент за разработване на новаторски дизайни, чрез които подпомагаме клиентите ни да подобрят своята производителност.“

„Разработен за фермери от фермери, след седем години интензивни консултации с клиенти и тестване, Massey Ferguson за първи път представи този радикален, но практичен дизайн на серията MF 8S, която също получи наградата за продуктов дизайн Red Dot през 2021 г. Сега серията MF 9S надгражда успеха на дизайна Protect-U и кабината, осигуряващи изключителна производителност, надеждност и подобрено потребителско изживяване, заедно с иновативна технология, специално пригодена да отговори на различните нужди на фермерите,” добавя г-н Лоте.

Отличителен дизайн

Шест модела от серията MF 9S предлагат мощности от 285 до 425 к. с.

Отличителният Protect-U двигател и инсталация в кабината на Massey Ferguson осигуряват ненадмината видимост и комфорт. Ключът към неговия успех е уникалната междина от 18 см на отличителния му дизайн, която изолира капсулования двигател от кабината.

Всички трактори MF 9S са оборудвани с известната безстепенна трансмисия Dyna-VT на Massey Ferguson, която предлага ново управление на мощността, за да осигури допълнителен въртящ момент и конски сили.

Оборудван с превъзходна спецификация, серията MF 9S съчетава максимален комфорт и производителност с оптимална свързаност от MF Guide и MF Connect, монтирани като стандарт.

MF 9S също така въвежда допълнителни опции за повишаване на ефективността, включително MF AutoTurn, AutoHeadland, TIM – Управление на прикачното оборудване на трактора и централна система за помпане на гумите (CTIS). Центърът за персонализиране на машините - MF By You също предлага богат избор от фабрично монтирано оборудване за серията MF 9S. Тази специална услуга позволява на собствениците на трактори да увеличат производителността и комфорта си по време на работа.

Относно AGCO

AGCO (NYSE: AGCO) е глобален лидер в проектирането, производството и дистрибуцията на селскостопански машини и прецизна земеделска технология. AGCO предоставя стойност за клиентите чрез диференцираното си портфолио от марки, включващо основни марки като Massey Ferguson®, Precision Planting®, Fendt®, GSI® и Valtra®. Пълната гама от оборудване и услуги на AGCO, но и решения за интелигентно земеделие Fuse® - помагат на фермерите да изхранват нашия свят по един устойчив начин. Основана през 1990 г. и със седалище в Дулут, Джорджия, САЩ, AGCO имаше нетни продажби от приблизително $14,4 милиарда през 2023 г.

За повече информация посетете www.AGCOcorp.com

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.