1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще се проведе от 13 до 17 май на Летище Стара Загора

Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще се проведе от 13 до 17 май на Летище Стара Загора

163 фирми вече са заявили участие върху повече от 33 хиляди кв.м. изложбена площ

Шестнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще се проведе от 13 до 17 май 2024 година на Летище Стара Загора. То се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника и традиционно ще представи най-новото от техниката и технологиите в агро сектора, както и продукти и услуги за земеделието.

163 фирми вече са регистрирани за участие върху повече от 33 000 кв.м. нетна изложбена площ. Сред тях са най-големите вносители на земеделска техника, представящи световноизвестните брандове в сектора, напоителни системи, семена и препарати, резервни части, автомобилни и строителни фирми, консултантски и финансови институции и много други.  

Регистрациите за изложители продължават, като само до края на февруари те ползват отстъпка в размер на 20%. А за фирмите, които участват за първи път във форума, са валидни отстъпки до 40%.

БАТА АГРО се провежда на открито и за поредна година ще организира демонстрации със земеделска техника и технологии. Така земеделските производители могат да направят тест драйв и да видят операциите на машините в реални, полеви условия.

Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – предварително в уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа, като само в последния ден, 17 май, е до 14:00 часа.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти, като при последното, петнадесето издание на изложението участваха 209 фирми върху 35 700 кв.м. нетна изложбена площ. Посетителите за петте работни дни бяха близо 15 500 души.

Разгледайте БАТА АГРО 2023 от въздуха и се разходете по алеите за посетители чрез нашата виртуална разходка: https://bata-agro.com/bataagro360/bataagro2023/

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.