1. Начало
  2. Новини
  3. Аквакултури
  4. Среща между ръководството на ИАРА и представители на синдикалната организация в агенцията

Среща между ръководството на ИАРА и представители на синдикалната организация в агенцията

На срещата бяха обсъдени въпроси, касаещи бюджета на ИАРА за 2024 г., работната заплата, работното облекло, годишния отпуск, заплащането на извънреден труд, както и други въпроси, поставени от синдикалните членове

В сградата на централното управление на ИАРА се проведе среща между ръководството на агенцията и ръководството на синдикалната организация в агенцията. 
От страна на ИАРА участваха изпълнителният директор д-р Николай Георгиев, заместник-изпълнителният директор Ясен Киров, главният секретар Сергей Костадинов, директорът на дирекция ФСДУС Михаил Златев и главният юрист консулт Кремена Петрова. От ръководството на синдиката участваха председателят на конфедерацията на независимите синдикати към Министерството на земеделието и храните Валентина Васильонова, областният координатор Мая Сариева и местното ръководство на синдикалната организация в ИАРА – Анна Събева, Божан Божанов и Кремена Гечева. 
На срещата бяха обсъдени въпроси, касаещи бюджета на ИАРА за 2024 г., работната заплата, работното облекло, годишния отпуск, заплащането на извънреден труд, както и други въпроси, поставени от синдикалните членове. 
Срещата беше конструктивна и премина при добър диалог и разбирателство от двете страни. Те се обединиха около мнението, че работят в една посока, която е осигуряване на безопасни условия на труд и достойно заплащане на служителите на агенцията.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.