1. Начало
  2. Новини
  3. Биологично земеделие
  4. ЧРД, АГРОФОРУМ!

ЧРД, АГРОФОРУМ!

Предаването за селско стопанство стана на 12 години

Навръх Димитровден предаването за селско стопанство навърши 12 години от създаването си. Познатият и обичан медиен продукт на „Агромедия Груп“ показва модерната визия на земеделието у нас. Чрез него всяка седмица зрителите научават какви са тенденциите в бранша и на кои нови технологии да заложат, за да развиват рентабилно производство.

Предаването представя успелите фермери, доказаните продукти и иновативните технологии.  Ние ви показваме най-интересните демонстрации на агротехника у нас и в Европа, срещаме ви с производители, които разказват за добрия си опит, запознаваме ви с възможностите, чрез които вашият бизнес може да получи финансиране. Чрез експертни мнения и анализи земеделските производители получават практическа информация в каква посока да работят, за да бъдат печеливши.

Разбира се, проблемите в селското стопанство са също често засягана тема в АГРОФОРУМ. Търсейки позицията на отговорните институции по различни казуси, ние помагаме на фермерите да получат по-голяма яснота при разрешаването на конкретни въпроси.

Повече информация за предаването ще научите от нашия интернет сайт. Там може да гледате и вече излъчени предавания.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.