1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Изпълнителна агенция по горите с проект за внедряване на електронни административни услуги

Изпълнителна агенция по горите с проект за внедряване на електронни административни услуги

На кръглата маса са поканени представители на бизнеса, граждани и представители на ИАГ

На 17 септември г. в София  ще бъде проведена кръгла маса по проект  „Подобряване на обслужването на гражданите и юридическите лица и осъществяване на ефективен контрол върху дейността на задължените лица чрез реализиране и внедряване на електронни административни услуги“, осъществяван с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

На кръглата маса ръководителят на проекта инж. Ивайло Иванов и екипът по проекта ще запознаят присъстващите с основната и специфичните цели на проекта, основните дейности, целеви групи и постигнати до момента резултати.

На кръглата маса са поканени и представители на бизнеса, граждани и представители на Изпълнителна агенция по горите, които могат да зададат своите въпроси и да обсъдят възможностите, които ще се открият след изпълнението на проекта.

Проектът е в съответствие с приоритетна ос  III. “Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление“, подприоритет 3.1. „Подобряване на обслужването на гражданите и бизнеса, в това число чрез развитие на електронното управление“.

Периодът на изпълнение на проекта е 18 месеца.

Обща стойност на проекта: 792 822,43 лева

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.