1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Забавления, много смях и радостни емоции изпълниха вчера парка на „Младежки хълм“ – Пловдив

Забавления, много смях и радостни емоции изпълниха вчера парка на „Младежки хълм“ – Пловдив

Под вещото ръководство на присъствалите лесовъди и възпитатели, децата залесиха млада фиданка от смърч в парка и получиха ценни съвети как да се грижат за нея

Забавления, много смях и радостни емоции изпълниха вчера парка на   „Младежки хълм“ – Пловдив  на празника, организиран  от  РДГ Пловдив на малките възпитаници от детска градина: Природна детска къща – „Вилекула“  по повод седмицата на гората. Горските педагози -  служители на дирекцията, представиха забавни детски игри и  обясниха на малчуганите защитната роля на горите,  разказаха им за грижите, които полагат лесовъдите за опазването на гората и нейното умножаване, както и  необходимостта всички хора да пазят горските дървета и животни. Малките възпитаници с много желание се включваха в разнообразните игри, като опознаваха различни животни, дървесни видове и растения, които обитават нашата гора.

Под вещото ръководство на присъствалите лесовъди и възпитатели, децата залесиха млада фиданка от смърч в парка  и получиха ценни съвети как да се грижат за нея.

Всички деца получиха подаръци под формата на образователни материали.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.