1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Купон за хранене в нов ученически ресторант в Кюстендил ще струва 3.30 лв.

Купон за хранене в нов ученически ресторант в Кюстендил ще струва 3.30 лв.

На този етап услугата не е предвидена за по-големите ученици, но те имат възможност да посещават ресторанта след 14.30 часа

Новооткритият клуб-ресторант на общинско предприятие „Ученическо хранене” ще бъде за младите хора на Кюстендил. Това каза по време на откриването на обновеното заведение кметът на Кюстендил Петър Паунов, предаде Агенция "Фокус".

„Ученическо хранене” ще предлага нова услуга за всички ученици от най-малките до средния курс, които не са в целодневната форма на обучение. Срещу 3.30 лв. от 15 октомври всеки от тях предварително може да закупи купонче и от 18 октомври тук да започне храненето”, изтъкна Паунов. Градоначалникът посочи, че срещу тази сума всяко дете ще получава 350 гр. първо ястие, 350 гр. основно ястие, от което 170 гр. ще бъдат месо, и питка хляб. В дните, в които второто ястие е без месо, ще бъде предлаган и десерт.

Кметът уточни, че храненето ще се извършва между 11.30 и 14.30 часа, с предварително закупени купони с ученическа карта, като те ще се представят на място. Паунов посочи, че на този етап услугата не е предвидена за по-големите ученици, но те имат възможност да посещават ресторанта след 14.30 часа.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.