1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА ТАНЯ!

ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА ТАНЯ!

Да спасим един невинен детски живот!

"Да помогнем на нашето малко слънчице да се излекува и да има едно прекрасно детство, такова каквото заслужава всяко едно дете". С това съобщение родителите на 8 годишната Таня призовават повече хора да се вкючат в събирането на средства за извършване на животоспасяваща операция.

След множество изследвания, 8-годишната дъщеря на  колега от агросектора  Димитър Сурчев, Таня беше диагностицирана със злокачествено образувание в мозъка - ГЕРМИНАТИВНО-КЛЕТЪЧЕН ТУМОР.

За да се даде шанс на детето е необходимо спешно да се направи операция в Германия (гр. Хановер) и незабавно да се стартира лечение с правилна химиотерапия.

Сумата необходима само за операцията и престоя на детето в болницата е 50 000 EURO. Тази сума не включва престоя на родителя, пътните, както и разходите, които ще последват за по нататъшното лечение и терапия.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ НИ да бъде спасен един невинен детски живот!

Предварително Ви благодарим за подкрепата и помощта в този труден за нас момент.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

IBAN: BG64UBBS80021044894940
ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ - БУРГАС
ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

Можете да дарите средства и през Paypal на Merchant ID: AXDGGYMUEN53J, email: tcgalaxysport@gmail.com или като кликнете на следния линк:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr…

Повече информация може да видите на фейсбук страницата на инициативата...

Споделяме тази информация с надежда, че повече хора биха могли да се отзоват и да помогнат за да може малката Тани да се излекува и да има едно прекрасно детство.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.