1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. До 25 март 2006г. е срокът за презаверяване на регистрационните карти на земеделските производители в Поморие

До 25 март 2006г. е срокът за презаверяване на регистрационните карти на земеделските производители в Поморие

За земеделски производители на винено грозде представят копие от удостоверение за регистрация на лозарското стопанство

 

От Областна служба "Земеделие и гори" Поморие съобщиха, че до 25 март 2006г. е срокът за презаверяване на регистрационните карти на земеделските производители. Производителите, които обработват земеделска земя, трябва да подадат анкетни формуляри, предоставени от общинската служба. Същите следва да са придружени с документ, доказващ правното основание за ползване на земеделска земя / документ за собственост или договор за наем – 2 броя.

За земеделски производители, които произвеждат винено грозде, представят копие от удостоверение за регистрация на лозарското стопанство, заверено от Изпълнителната агенция по лозата и виното – гр. Бургас.

Земеделците, които се занимават с животновъдство, представят опис на ушните марки, заверени от лицензиран за съответния участък ветеринарен лекар. При регистрация с пчелни семейства – и номер от регистър в съответното кметство.

За земеделски производители, които обработват имоти в регулация – заверка от кмета по местонахождение на имота. За земеделски производители, които са ползватели или собственици на земеделска техника – заверка от съответната регионална служба на КТИ.

Земеделските производители, които се пререгистрират като физически лица е необходимо да представят копие от регистрацията по БУЛСТАТ. Юридически лица и еднолични търговци освен документ за ползване, представят удостоверение за актуално състояние и ксерокопие на БУЛСТАТ на фирмата.

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.