1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Георги Йорданов е новият изпълнителен директор на ИАСРЖ

Георги Йорданов е новият изпълнителен директор на ИАСРЖ

Предишният директор на агенцията проф. Васил Николов подаде оставка на втори февруари

Георги Йорданов е новият изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството. Той вече е подал заявление за напускане на предишния си пост - изпълнителен директор на Националната асоциация на коневъдите в България.

Георги Йорданов не смята да прави революционни промени в работата на агенцията, а да работи според разписаното от законодателството. Но като човек, работил дълги години от другата страна на барикадата – в развъдната дейност, има амбицията да оптимизира процесите в работата с всичките 52 развъдни асоциации у нас. Кои са спешните задачи пред Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството?

Наредба 3 още не е обнародвана, но вече е ясно, че тя ще влезе в сила такава, каквато е приета по време на работните групи. Текущата работа в Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството продължава по график, каза още Георги Йорданов.

Баланс на всички интереси и спокойствие в работата – с такъв маниер смята да работи новият изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството Георги Йорданов.

Автор: Анета Божидарова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.