1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Зам.-министър Боянова ще открие търговски комплекс за селскостопанска техника

Зам.-министър Боянова ще открие търговски комплекс за селскостопанска техника

Предлагат се машини за селското стопанство от водещи световни производители

На 10 юни 2010 г. от 10,00 часа ще се състои пресконференция на фирма ВАРЕКС ООД по случай официалното откриване на Търговския и Сервизен комплекс на дружеството. Пресконференцията ще се проведе в сградата на комплекса,  разположена на автомагистрала „Тракия”, км 136+280 ляво, на територията на Община Марица.

Официалното откриване ще започне в 11,00 часа. На него ще присъстват Иван Масларов, управител на ВАРЕКС ГРУП, зам.-министърът на земеделието и храните г-жа Светлана Боянова, зам.-кметът на община Марица Никола Томов, представители на производителите на селскостопанска техника CHALLENGER, GOIZIN EUROTECHNICS AGRI и SIMBА и др.

Фирма ВАРЕКС ООД е специализирана в доставка и реализация на селскостопанска техника на българския пазар. Основните партньори на ВАРЕКС са световноизвестните фирми:  CHALLENGER (част от концерна AGCO) - САЩ;  SIMBА - Великобритания;  SEPPI.M - Италия;  SOLA – Испания; CAPELLO – Италия; GOIZIN EUROTECHNICS AGRI - Франция. ВАРЕКС предлага и богата наличност на изцяло ремонтирани употребявани зърнокомбайни и трактори CLAAS.

Новият Търговски и сервизен комплекс ще бъде централна база на ВАРЕКС за дистрибуция на богатата гама от машини, които предлага. В него се намира и централният склад на резервни части, сервизни клетки за подготовка на машините преди доставка до клиента. Обособени са изложбена зала и офиси, както и зали за обучение. Желанието на фирмата е домът на ВАРЕКС да стане любим дом за българските фермери. Стойността на обекта възлиза на 2,5 млн. евро. Местоположението на базата е съобразено с лесния достъп за клиентите от цялата страна.

Ще се радваме да бъдете наши гости.

Още информацията за проявата

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.