1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. АГРО ТВ – с обновена визия и още повече зрители

АГРО ТВ – с обновена визия и още повече зрители

Нов проект, свързан с АГРО ТВ, предстои да бъде реализиран до броени седмици

АГРО ТВ, единствената специализирана телевизия за земеделие у нас, отчита повишен рейтинг в последните месеци на миналата и първото тримесечие на тази година. Нарастващата популярност на Телевизията се дължи на ясно следваната стратегия – обновяване на визията и налагане на рейтингови продукции. А също така – популярността на АГРО ТВ нараства благодарение и на социалните мрежи.

На най-висок рейтинг се радват новинарските емисии и включванията на живо от различни събития, както и предавания като Животновъден дневник, Земеделие на фокус и Брюксел в превод.

Каналът на медията в YouTube се гледа от 11 301 абонати, а следванията и харесванията на АГРО ТВ във Facebook са вече 61 000.

Чрез Facebook групата https://www.facebook.com/groups/223904658530413/?source_id=402905036433613 фермерите споделят проблеми и подават сигнали за различни казуси.

В редакцията също получаваме всекидневно многобройни въпроси, на които екипът се старае да отговаря с актуални репортажи и интервюта по съответните теми.

Предстои да стартира ново предаване, което ще представя последните достижения на науката при селекцията на семена и внедряването на нови активни вещества за опазване на земеделските култури.

В процес на подготовка е ново бизнес предаване, което ще дава актуална информация за малките и средни предприятия и начините как те да бъдат конкурентоспособни.

АГРО ТВ, заедно с двата сайта agrotv.bg и agro.bg и списанието АгроКомпас, съставляват най-голямата и влиятелна медийна група на специализирания пазар, която предлага на рекламодателите най-ефективни решения по отношение на телевизионна, интернет и печатна реклама.

Нов проект, свързан с АГРО ТВ, предстои да бъде реализиран до броени седмици, който ще надгради авторитета и медийното присъствие на Телевизията и ще затвърди позициите й на пазара. Благодарение на проекта гледането на АГРО ТВ ще бъде лесно, удобно и по всяко време.

Дългоочакваното обновяване на сайта agro.bg е на финален етап, като амбициите са да бъдат възвърнати водещите позиции на първата специализирана интернет медия у нас.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.