1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Заводът за стоманобетонни конструкции ще построи вашата сграда

Заводът за стоманобетонни конструкции ще построи вашата сграда

инж. Теодора Нейчева, ръководител на Технически отдел в ЗСК-Стара Загора

Дружеството е с утвърдени позиции на строителния пазар

Един от най-нетрадиционните щандове на БАТА АГРО 2024 беше този на ЗСК ООД. Той представляваше умален реалистичен макет на всички онези конструкции, които произвежда и изгражда заводът от Стара Загора.

zsk-stara-zagora

ЗСК се занимава с производство и монтаж на многоетажни производствени, складови, жилищни и обществени сгради, инженерни съоръжения - мостове, водостоци, подпорни стени, подлези, уникални конструкции за сгради, сгради за агросектора, съоръжения за добив на електроенергия, пречиствателни станции.

„За първа година присъстваме на БАТА АГРО 2024 и представяме само малка част от нашите съоръжения и стоманобетонни конструкции. Те са подходящи за всякакъв вид предназначения, като халета за зърнени култури, ферми за животни, огради, складови бази“, обясни инж. Теодора Нейчева, ръководител на Технически отдел в ЗСК-Стара Загора. Тя обясни, че продуктите се произвеждат в заводски условия под строг лабораторен и технически контрол. Технологията, по която се правят отделните елементи, позволява да бъдат изграждани стабилни сгради и съоръжения с обичаен отвор на колоните до 30 м. Производството на закрито позволява ритмична работа на завода целогодишно и системно с цел постигане на високо качество.

Заводът за стоманобетонни конструкции в Стара Загора прави силна заявка и с експертизата си към селскостопанския сектор. Компанията е специализирана в проектирането, доставката и монтажа на стоманенобетонни елементи и конструкции с широк спектър на приложение. Дружеството заготвя и монтира и метални конструкции.

zsk-stara-zagora

Според прогнозите на експерти през следващите години в България се очаква ръст в строителството на нови модерни ферми, зърнобази, складове на съхранение на селскостопанска продукция. Земеделците, развиващи тези сектори, търсят възможности за разширение на бизнесите си и като сграден фонд, и като технологични решения.

Основните причини, поради които заводът в Стара Загора бива избиран за партньор, е гъвкавостта на решенията и свободата да реализирате Вашите виждания. На второ място - ниски разходи за поддръжка. Стоманобетонните конструкции не се нуждаят от допълнителна обработка против корозия или огнеустойчивост. Изключително важен показател е здравината на конструкцията. Якостта на бетона нараства с течение на времето. Експериментите показват, че стоманобетоновите конструкции могат да осигурят експлоатационен срок повече от 100 години.

zsk-stara-zagora

Заводът разполага с уникално оборудване, за да произведе точните елементи за Вашата конструкция от обикновен и предварително напрегнат стоманобетон.

Заводът за стоманобетонни конструкции работи в съответствие с изискванията за европейско качество и минимизиране негативното въздействие върху околната среда.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.