1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Какво ще ви предложи АГРО ТВ тази събота и неделя

Какво ще ви предложи АГРО ТВ тази събота и неделя

Акценти в програмата

В навечерието на Коледа – разговор за България с трима интересни събеседници – стопанинът на юнашкия тиган, учител по български език и един млад фотограф – герои в поредното издание на предаването „Земеделие на фокус“.

След час по АГРО ТВ - в 7:30 часа е АГРОФОРУМ. Равносметка за последните 12 месеца и поглед към новите предизвикателства. И още – подробности от церемонията Зооинженер на годината.

В Седмичния обзор очаквайте – отчет на земеделското министерство за изминаващата 2018та година. Както и притесненията на лозарите от Добруджанско.

Агрокоментарът
 в събота започва в 19:25ч. Посветен е на българските производители. Коментарът в неделя също е на Валентина Спасова- скъсана ли е връзката между бизнеса и земеделското министерство?

Минути след това е съботната Агротема. Каква беше годината за билкарския сектор? Светлозара Димитрова разговаря с Марлен Стояновска.

В рубриката Агротема тази неделя – "Животновъдството разчита на по-сериозен ангажимент от държавата“.

Още в неделя – предаването "Говори България". На какви Европейски субсидии и национални доплащания да се надяват овцевъдите и козевъдите през 2019-та? Гост в студиото Симеон Караколев. Традиционните ни репортажи ще ви върнат към върховете и планинското животновъдство в Родопите.

Модерното лице на съвременното земеделие – гост в студиото на „Брюксел в превод“ тази неделя е Галина Пейчева. Започва в 20:30 ч.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.