1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Моделите от серията Т4 на New Holland - изключителна универсалност и гъвкавост

Моделите от серията Т4 на New Holland - изключителна универсалност и гъвкавост

Тракторите се отличават с мощност от 55 до 114 к.с.

Търсите ли трактор, който предлага изключителна производителност в компактен пакет? T4 PowerStar е естественият избор. С отлично съотношение тегло към мощност от само 30,4кг/к.с. този трактор предлага изключителна икономия на гориво. Напълно интегрираният челен товарач с бърз цикъл прави машината изключително универсална и още по-ефективна, особено в комбинация с хидравличната система Powershuttle. Ефективността - гарантирана.

Преоткрийте истинското удоволствие от земеделието с новия Т4 И T4 Powerstar

Изцяло новите модели от серията Т4 са проектирани за съвсем ново ниво за комфорт при работата. С мощност от 55 до 114 к.с. (CV) дори и най-взискателните потребители могат да се отпуснат в този истински New Holland трактор. С отличен стил и производителност, моделите Т4 са най-новото допълнение към семейството на New Holland.

Гъвкавост

           new_picture_6_1_448_01

Всяко стопанство е уникално и затова новата серия T4 е проектирана така, че да предложи на потребителите изключителна универсалност и гъвкавост. Тази машина се чувства у дома във Вашето стопанство и с лекота изпълнява всякакви задачи от товарене и разтоварване, ВОМ приложения, транспорт или полеви операции. Т4 е перфектният избор също за общини, голф игрища и други многофункционални приложения. Гъвкавост? Гарантирана.

Най-удобното място, където можете да бъдете

                     new_picture_7_1_363

Дългите работни дни са неусетни в новата луксозна VisionView кабината, която е проектирана около вас за да увеличи Вашата производителност. Как? Проектирана във виртуална реалност и с помощта на детайлни консултации с множество клиенти, новата кабина предлага ергономичен комфорт за всички оператори и поставя нови рекорди в този сегмент. С усъвършенствана климатична система и седалка за инструктор с пълен размер Т4 се грижи за безупречен комфорт на оператора. Удоволствие. Гарантирано.

Лесно за поддръжка

                new_picture_8_1_1_418

New Holland знае, че искате да прекарвате повече време в трактора, отколкото в грижи по него и Т4 Ви предлага изключително спокойствие. Удължени сервизни интервали, заедно с опростени ежедневни проверки правят поддръжката на Вашия трактор в отлично състояние толкова лесно, колкото би Ви се искало. Спокойствие. Гарантирано.

         new_picture_9_1_448

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка New Holland. Компанията е оторизирана да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на Интерагри и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от българската фирма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.